P-GaMinG CommuniTy
Welcome To Community!


Welcome To GaMinG
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Cum se folosesc armele ?

Go down 
AuthorMessage
l33thall

l33thall

Mesaje : 23
Data de inscriere : 2011-03-14
Varsta : 25
Localizare : In HeaveNNN

Cum se folosesc armele ? Empty
PostSubject: Cum se folosesc armele ?   Cum se folosesc armele ? EmptyWed Mar 16, 2011 2:27 pm

Am facut aces tutorial pentru a va descurca mai bn cu armele:
Sensivity - Ea face cum sa se miste mousul...daca o pui mare (4-5-6) cum dai de mouse intr-o parte imaginea se va misca foarte repede...la sensivitate jucam dupa cum ne place...eu de exemplu o am 1.3 sau 1.4 .
Knife - Acesta "arma" te ajuta cand numai ai gloante nici la arma nici la pistol...kniful se foloseste cel mai mult pe hartile "hp" speciale de knife.
Shield - Poti purta shield numai cu pistol,he,smokegrenad si fles...acesta te apara de imamici dar pot sa traga la picioare si asa te poate omori...shieldul se poate folosi asa : astepti sa se isi termina gloante inamicul ( dar sa pui scutul ) si apoi cand ai vazut ca si-a terminat gloantele il omori cu pistolul.
Glock - Acest pistol nu este bun la apropiere dar la departare este destul de bun...acest pistol incep TERORISTI runda .
USP - Acest pistol este foarte bun la apropiere dar sa tii in permanenta tinta la capul adversarului si la departare este bun numai daca nu pui amortizorul . Cu acest pistol incep Counteristii runda.
Sig P228 - Acest pistol este unu foarte bun de apropiere sau sa nu fii in departe prea mare de adversar si nici apropiat rau.Va recomand sa nu trageti in rafale pentru ca gloantele vor zbura pe langa si va va la adversarul.
Desert Eagle - Acest pistol este cel mai folosit pistol din tot counterul...nu stiu de ce dar numai pistolul asta il vad la adversari sau coechipieri...va recomand numai daca sunteti la apropiere de adversar tragi in continuu numai la cap...si daca sunteti la departare trageti in rafale...dar miscati-va in timp ce trageti,pentru ca daca stati pe loc inamicul poate are pcul mai pun si setari sis tot felul de setari ca sal ajute sa joace mai bine si va ia...daca va miscati nu veti fi tinta sigura !!!
Dual Elites - Cu aceste pistoale va recomand sa nu consumati gloantele repede pentru ca se incarca greu la loc (le ia mult timp si inamicul poate auzi ca incarcati si va iese in fata).Trageti in continuu pentru ca gloantele nu sunt prea bune si daca veti trage in rafale sansele sunt sub 50% sa il luati (pe inamic).
Five-Seven - Acest pistol este foarte bun la apropiere de adversar...trageti in continuu NUMAI PE CAPUL ADVERSARULUI !!!.La departare nu este deloc bun acest pistol.
M3 - Arma acesta este buna la departare si este buna pentru incepatori...este buna petru incepatori pentru ca in timp ce se incarca arma poti trage cu ea.Cu arma aceasta poti juca bine (pe un srv normal) numai daca ai fps (Frames per rate) pentru ca majoritatea gloantelor se duc pe langa inamic ( cand tragem cu arma aceasta trage cu 5-6 gloante deodata). Arma aceasta este cel mai des folosita pe serverele de Zombii Swarm sau Zombii Infection pentru ca arunca zombii in spate.
XM1014 - Acesta arma este cea mai recomandata pentru incepatori...in timp ce tragi poti incarca...are 7 gloante pe incarcator...si glontul se duce cu precizie unde il tragi.Arma aceasta nu este foarte buna cand inamicul este la apropiere dar este FOARTE BUNA cand inamicul este la apropiere ! Arma acesta este foarte des folosita pe Serverele de Zombii Swarm sau Zombii Infection pentru ca pot trage in timp ce incarca.
TMP - Arma acesta este rar folosita pentru ca gloantele se duc numai pe langa si este foarte proasta arma...gloantele nu sunt bune ! Nu va recomand arma aceasta daca sunteti incepator !
MAC-10 - Arma aceasta este poreclita "Ratusca".Acesta arma este cat de cat buna la apropiere dar la departare mai bine fugiti de inamic ! Nu va recomand arma asta daca sunteti incepator.
MP5 - Aceasta arma este foarte buna cand inamicul este aproape , dar cand inamicul este la departare puteti sa stati pe loc si sa tineti apasat pe CLICK 1 si sa trageti numai in el ! NU TRAGETI IN RAFALE PENTRU CA ESTE MOARTE SIGURA!
UMP45 - Arma aceasta este bine sa o folositi cand inamicul este la departare pentru ca la apropiere este foarte slaba arma !
P90 - Chiarva recomand aceasta arma mai ales pe mapele Fy_snow iceworld pentru ca aceste harti sunt mici. Aceasta arma este foarte buna la apropiere. Si la fel si ca la MP5 daca inamicul este la departare mai bine stati pe loc si tineti apasat pe CLICK 1 inspre inamic pentru ca aveti sanse sa il luati. NU TRAGETI IN RAFALE !
Galil - Arma acesta este foarte foarte buna si la apropiere si la departare. La apropiere: Tineti apasat pe CLICK 1 inspre inamic ( tragi la burta sau la cap). La departare: Trageti in rafale,NU stati pe loc...dadeti-va dintr-o parte in alta !
FAMAS - Arma acesta se foloseste exact ca Galilul : Arma acesta este foarte foarte buna si la apropiere si la departare. La apropiere: Tineti apasat pe CLICK 1 inspre inamic ( tragi la burta sau la cap). La departare: Trageti in rafale,NU stati pe loc...dadeti-va dintr-o parte in alta !
AK-47 - Aceasta arma cred ca este cea mai buna din Counter. Cand sunteti la departare de inamic trageti rafale in capul acestuia ( 1-2-3 gloante pe 1-2 sec). Daca sunteti la apropiere de inamic TRAGETI la picioare pentru ca tinta la Ak47(kalas) sare in sus...si daca trageti la picioare ea va sare in sus si asa ii veti da un hed de toata frumusetea(TINETI APASAT PE CLICK 1).
M4A1 - Este printre cele mai bune 3 arme din Counter.Daca esti la apropiere cu inamicul trage FARA amortizor in burta acestuia sau in cap si cu siguranta ii veti da hed.Daca suneti la departare va recomand sa va puneti amortizor ( se duce tinta pe cap) si tragei in rafale ( 1-2-3 gloante in jur de 2-3-4 secunde).
AUG - Arma acesta este bine sa tineti apasat pe CLICK 1 si tineti tinta intre cap si burta asa se vor duce gloantele in cap(la apropiere) . La departare puteti sa puneti tinta dar nu tineti apasat pe CLICK 1 pentru ca gloantele se vor duce total aiurea Razz.Trageti in rafale.
Sig 552 - Arma aceasta este buna la apropiere...cand sunteti fata in fata cu inamicul tineti apasat pe CLICK 1 si tinteti tinta la cap sau burta...Daca suneti la departare de inamic puteti pune tinta dar NU trageti tinand apasat pe CLICK 1 ( se vor duce gloantele aiurea Sad ) trageti in rafale mici...miscati-va nu stati intr-un loc.
Sig 550 - Arma este foarte foarte buna la departare...si la apropiere dar trebuie sa dati zoomles ( fara tinta).Puneti tinta si apoi trageti in inamic...cap sau burta...dupa preferinta Razz .
G3/SG-1 - O folositi la fel ca Sig 550 numai ca Sig 550 este mai buna !Arma este foarte foarte buna la departare...si la apropiere dar trebuie sa dati zoomles ( fara tinta).Puneti tinta si apoi trageti in inamic...cap sau burta...dupa preferinta Razz .
Scout - Arma este cel mai folosita de cei cu coduri pentru ca este cea mai buna pentru coduri Razz...nu este buna arma nici la departare si nici la apropiere pentru ca nu il omoara pe inamic din prima si exista riscul de a avea inamicul o arma mai buna si atunci Sad .Arma aceasta se mai numeste si "Siringa" .
AWP - Pai cu asta tine in permanenta tinta intre burta si cap...daca tragi la picioare o sa ai surpriza ca nu il omori si te omoara el...dupa ce tragi cu awp lasa-te in jos daca ratezi...asa inamicul o sa traga la cap si va rata si tu vei ava sansa ( 100%) ca il vei lua.
M249 - Arma este buna la apropiere dar si la departare...la departare este indincat sa trageti in rafale pentru ca daca tineti apasat pe CLICK 1 toate gloantele se vor duce pe langa.La apropiere "CIURUITIL" Smile) pe inamic...tineti apasat pe CLICK 1 si aveti grija sa nimeriti inamicul Smile)...nu mergeti cu ea tragand pentru ca asa o sa va auda inamicul si atunci cand vi se vor termina gloantele aceasta va sari in fata dumneavoastra si va va lua . Arma se mai numeste si Machine Gun si are 100 de gloante.
Grenades - Se arunca pentru a lua ceva hp unui inamic sau pentru a omori un inamic.
C4 - Teroristi detin C4 si trebuie sa o planteze la X .
Defuse Kit - Este un pachet de difuzat C4 mai repede...odata ce nu ai Defuse Kit nu o sa poti sa defusesi bomba repede si exista riscul de a bubui.
Cam atata a fost...sper sa aveti rabdare sa cititi Razz...Sper sa nu scrieti ceva de genul stiam si noi...dar nu numai pentru voi explic...explic pentru toti playeri de counter si pentru cei care vor sa se apuce sa joace.
Skinurile nu va ajuta sa jucati mai bine...doar va da impresia dar nu va ajuta,doar schimbati modelul armei nu si eficienta.
Configurile va ajuta sa jucati bine.Depinde si ce setari va puneti in el.
Acest tutorial este copiat!!Nu este facut de mn!!Lam adus ca sa il citi si voi!
Osa fie mult de citit = tocilari=10minute inteligenti 20minute profesionisti de counter degeaba se uita - 30minute =)
Back to top Go down
View user profile
 
Cum se folosesc armele ?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
P-GaMinG CommuniTy :: P-gaming - SA:MP :: Tutoriale-
Jump to: